Δύσκολη η επόμενη μέρα της Θήβας


Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με απαρτία μελών η γενική συνέλευση της ομάδας της Θήβας κατά την οποία  έγινε οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης  ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λυμπερόπουλος και τα μέλη του ΔΣ δήλωσαν την παραίτηση τους και ανανέωσαν το ραντεβού  τους για την επόμενη Γενικη Συνέλευση όπου θα προκύψει η νέα διοίκηση την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας
Ο πρόεδρος της ομάδας Γ.Λυμπερόπουλος δήλωσε στο σώμα ότι η ομάδα αυτή, την τριετία της οποίας είχε την ευθύνη, μπορεί να μην ανέβηκε κατηγορία, αλλά έχει αποκτήσει σωστές βάσεις, δεν έχει χρέη και κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό των ομάδων όπου αγωνίστηκε, αλλα΄όχι των φιλάθλων της πόλης.
Εξέφρασε τον προβληματισμό του για άλλη μια φορά, για τη μη στήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα και άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει από το πόστο του πρόεδρου με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Δεν παρατάει την ομάδα, τόνισε,  ούτε θα την απαξιώσει, αντίθετα θα την βοηθήσει και οικονομικά αλλά με κάποιο άλλο σχήμα, καθώς ο ίδιος κουράστηκε ως πρόεδρος και άφησε πίσω τις επαγγελματικές και άλλες του υποχρεώσεις.
Η υπάρχουσα οικονομική συγκυρία και το θολό μέλλον  όσον αφορά  και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα και στη δ΄εθνική, φαίνεται ότι  επηρεάζει και την ομάδα της Θήβας και θα φανεί στην επόμενη συνέλευση αν προκύψει νέα διοίκηση ώστε να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα για την ομάδα

Σχόλια