Μεγάλη επιτυχία των αθλητών στίβου του ΓΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ

23-6-2011

Σημαντικές διακρίσεις επέτυχαν οι αθλητές του Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις Σέρρες στις 18 κ΄19 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα δυο από τους αθλητές του  προπονητή ΚΟΥ Κωνσταντίνου Κυριακάκη, ο Φράγκος Αναστάσιος τερμάτισε πρώτος στην κούρσα των 400μ. παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο  με χρόνο 48,83 που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία των παίδων πανελλαδικά, ενώ ο αθλητής Βίκτωρας Κρεμμύδας τερμάτισε τρίτος στο αγώνισμα των 100μ. παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 11,10 που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος  Φράγκος δεν πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων στην Λιλ της Γαλλίας  για 53 εκατοστά του δευτερολέπτου εξαιτίας του αντίθετου ανέμου.
Η επόμενη ημέρα φύλαγε και άλλες εκπλήξεις. Στα 200μ. ο Φράγκος Αναστάσιος  τερμάτισε δεύτερος πανελληνιονίκης με χρόνο 22,55, ενώ ο Βίκτωρας Κρεμμύδας τερμάτισε τρίτος πανελληνιονίκης με χρόνο 22,57.
Την υπόλοιπη ημέρα συμμετείχαν στο ύψος η Κρεμμύδα Τριανταφυλλιά, που λόγω απειρίας, και πολύ νεότερη ηλικιακά από τις υπόλοιπες  δεν πέρασε στον τελικό, με επίδοση 1,45. Ο Γρεασίδης Δημήτριος αθλητής δισκοβολίας, δεν μπόρεσε να βρει τον καλό του εαυτό, αφού πήγε στους αγώνες με ατομικό ρεκόρ 46,78 που ήταν και η έκτη καλύτερη επίδοση  εφέτος, και έμεινε εκτός  τελικού ρίχνοντας 41,60. Στο τέλος ο Αντώνης Στυλιανού συμμετείχε στον προκριματικό των 200μ. κάνοντας χρόνο 23,76.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου νοιώθει υπερηφάνεια για τις επιτυχίες των αθλητών του, αισθάνεται έντονα το συναίσθημα να τους συγχαρεί για τις σημαντικές διακρίσεις τους, θα προσπαθήσει να αφουγκραστεί τις ανάγκες  τους και να  τους στηρίξει σε κάθε μελλοντική τους προσπάθεια.
Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει επίσης  τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας, τον προπονητή του, ΚΟν  Κωνσταντίνο Κυριακάκη ο οποίος με το ήθος, την επιστημονική του επάρκεια, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που τον διακρίνουν συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Σημαντική επίσης είναι και η συμβολή της προπονήτριας Κας Κωσταντινίδη Χριστίνας στην αξιοσημείωτη πορεία του συλλόγου.
Οι ανωτέρω επιτυχίες είναι σημαντικότατες για τον σύλλογο και για την πόλη μας, που μας κάνουν γνωστούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΒΛΑΧΟΣ        AΛΕΞ ΑΝΔΡΟΣ    ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

Πηγή exeisminima.gr

Σχόλια