Η Άρια Αγάτσα στο Υπουργείο Υγείας - Νέα δέσμευση Τιμοσίδη για αναβάθμιση τού Νοσοκομείου της Θήβας

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας






Αθήνα, 29 Ιουνίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Άρια Αγάτσα στο Υπουργείο Υγείας - Νέα δέσμευση Τιμοσίδη για αναβάθμιση τού Νοσοκομείου της Θήβας


Η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα, συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, για τη λειτουργία τού Νοσοκομείου της πόλης της Θήβας, υπό τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος και οι τέσσερις βουλευτές τού Νομού, ο Δήμαρχος Θήβας, εκπρόσωποι φορέων και ο πρόεδρος του Νοσοκομείου .

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, αφού άκουσε όλους τους παρευρισκόμενους, για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του, όχι μόνο να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο Θήβας, αλλά να υπάρξει αναβάθμιση στην παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Η κα. Άρια Αγάτσα ευχαρίστησε τον κύριο Τιμοσίδη για το έντονο ενδιαφέρον του εδώ και αρκετό καιρό καθώς και σε παλαιότερη συνάντηση της βουλευτού, είχε δεσμευτεί για την αναβάθμιση τού Νοσοκομείου της Θήβας. Η κυρία Αγάτσα τόνισε την αναγκαιότητα να δοθεί τέλος στις σπατάλες στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας και να επικεντρωθεί η κυβέρνηση στην βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας προς όφελος των Ελλήνων πολιτών. Ταυτόχρονα, επισήμανε την αναγκαιότητα να αναβαθμιστεί και το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Σχόλια