Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών

Ιουλ 05, 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ
Η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών σήμερα στις 8 Μαΐου 2011 που συνήλθε στη Θήβα ασχολήθηκε και με το θέμα κατασκευής αιολικού πάρκου (ανεμογεννήτριες στην περιοχή των γεωγραφικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών. Κατά τη συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα ομόφωνα αποφάσισε:
Δηλώνουμε την καθολική μας αντίθεση στην κατασκευή και τοποθέτηση ανεμογεννητριών μέσα στα γεωγραφικά όρια της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών.
Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και με απουσία χωροταξικού σχεδιασμού προσβάλλει-καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, καταστρέφει τη χλωρίδα και πανίδα, καταστρέφει την οικολογική ισορροπία.
Από την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση πληθώρας ανεμογεννητριών θα ακυρώσει την τουριστική και οικονομική εξέλιξη στις περιοχές: Άγιο Βασίλη, Καλαμάκι, Λειβαδόστρα.
Για τους παραπάνω λόγους η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών
ΔΗΛΩΝΕΙ
Την ομόφωνη αντίθεσή της στο επιχειρούμενο έργο τοποθέτησης ανεμογεννητριών και εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών να διαβιβάσει το παρόν ψήφισμα σε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή των Ελλήνων καθώς και σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές Βοιωτίας.
Για τη Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών
Ο Πρόεδρος
ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ Δημήτριος

Πηγή exeisminima.gr

Σχόλια