Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λεβαδέων πρ ος τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ










ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ


                                                                            Λιβαδειά, 30- 08-2011


                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε διάφορες σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχομαι από βάθος καρδιάς καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Η προσπάθεια σας ήταν μακρόχρονη, δύσκολη και κοπιαστική και η ολοκλήρωση της απαίτησε πολλές θυσίες. Μπροστά σας ανοίγονται δρόμοι που θα σας οδηγήσουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και θα αποτελέσει την αρχή για μια λαμπρή σταδιοδρομία και σε μια ζωή γεμάτη από γνώση και προσφορά. Αισιοδοξώ ότι οι αυριανοί επιστήμονες, με τη συμβολή τους στο επιστημονικό πεδίο στο οποίο θα κληθούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους, θα κάνουν περήφανους όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά και όλους εμάς.


Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων που με την υποστήριξη τους στάθηκαν αρωγοί στην πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι ο αγώνας για τη μάθηση δεν σταματά σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής.



Νίκος Παπαγγελής

Δήμαρχος Λεβαδέων

Σχόλια