Δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του - Η αστυνομία ξέρει τους δράστες!

09-09-11


















Οι αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του Προέδρου Ορχομενού και τον σκότωσαν εν ψυχρώ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο γιος του.

Η δολοφονία αυτή είχε σοκάρει το πανελλήνιο... Ο 75χρονος πρόεδρος του Πύργου Ορχομενού εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

"Ηταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος που αγαπούσε το χωριό του που ξεπερνούσε όλα τα προβλήματα για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία", είχε δηλώσει στο NewsIt o ο προσωπικός φίλος του θανόντος και Δήμαρχος Ορχομενού Βοιωτίας, Κώστας Ξηρογιάννης.


Οι αστυνομικοί της Βοιωτίας θεωρούσαν λοιπόν θέμα τιμής να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς και τελικά βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύλληψή τους.


Κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, μετά από τις έρευνες που πραγματοποίησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, με τη βοήθεια του εγκληματολογικού τμήματος ερευνών της Αθήνας.


Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, σύμφωνα με το LamiaReport, όταν οι αστυνομικοί καταδίωξαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλίαρτο Βοιωτίας, το οποίο οι τρεις κακοποιοί είχαν κλέψει από τη Μεσσηνία και είχαν εγκαταλείψει μαζί με τα κλοπιμαία για να διαφύγουν.


Από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί και την προανάκριση που ακολούθησε κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.
Οι Αλβανοί δράστες έχουν διαπράξει τουλάχιστον 26 κλοπές και διαρρήξεις σε Βοιωτία και Μεσσηνία, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για να δουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκονται.


Πηγή: sarotiko.blogspot.com

Σχόλια