Η Άρια Αγάτσα σε Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για την Αλίαρτο

Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα, για τα προβλήματα εγκληματικότητας του Νομού και ειδικότερα της ευρύτερης περιοχής τού Δήμου Αλιάρτου, μετά από αίτημα που είχε εκφράσει ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτης, το οποίο υποστήριξε η Βουλευτής Βοιωτίας.
Στη Σύσκεψη η κυρία Αριάδνη Αγάτσα επισήμανε την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα στο Νομό Βοιωτίας, λόγω της γεωγραφικής θέσης αλλά και της εγκληματικότητας που παρατηρείται από λαθρομετανάστες και Ρομά.
Τόνισε τις προσπάθειες, αλλά και τις επιτυχίες στην εξιχνίαση εγκλημάτων από τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ. Τουρκοχωρίτη και τους συνεργάτες του παρα τις δύσκολες συγκυρίες και επανήλθε στο αίτημα για την περαιτέρω στελέχωση των τμημάτων.
Από τον πλευρά της κυβέρνησης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας δεσμεύτηκε για συνεχείς και έντονες επιχειρήσεις στην περιοχή, όπως επίσης και για μια νέα σύσκεψη στις αρχές Οκτωβρίου ώστε να υπάρξει απολογισμός και συντονισμός των προσπαθειών για αστυνόμευση της περιοχής.
Στη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα, μαζί με τη Βουλευτή Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, συμμετείχαν ο Βουλευτής Βοιωτίς του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Τόγιας, ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκούμας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νιάρος και οι πολίτες τού Δήμου Αλιάρτου κ.κ. Θεοδωρογιάννης και Κολιός.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Σχόλια