Μετά τη ΔΕΘ οι διαγραφές


Αποφασισμένος είναι μετά και τις Σαββατιάτικες αποδοκιμασίες ο Γιώργος Παπανδρέου για διαγραφές νεολαίων της ΠΑΣΠ από το κόμμα
του Δημήτρη Συρμάτση

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη ΔΕΘ για να μην «διαδηλώσουν» και οι ΠΑΣΠίτες στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «πειράχτηκε» αρκετά από τα συνθήματα μερίδας νεολαίων, έβαλε ανθρώπους να μάθουν ποιοι ήταν οι υποκινητές και ετοιμάζει διαγραφές ακόμα και κορυφαίων στελεχών της Νεολαίας.

Η ρήξη επήλθε από το νέο νόμο για τα Πανεπιστήμια, αλλά φαίνεται ότι είναι μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Μνημονιακή πολιτική δεν έχει βρει σύμφωνους από την πρώτη στιγμή μεγάλο μέρος της φοιτητιόσσας νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ενώ και η...

 απαξίωση της νεολαίας από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, δεν ξεχνιέται από τους ΠΑΣΠίτες.
Χαμηλοί τόνοι από Σαμαρά
Στην αντίθετη πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς, κρατάει χαμηλούς τόνους στην κόντρα του με μερίδα στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς δεν είναι χρόνος για ρήξεις, κυνηγώντας την αυτοδυναμία.
Για αυτό και έχει ξεκινήσει ένας δίαυλος επικοινωνίας, έτισ ώστε να υπάρξει ένα "εσωτερικό μαύρισμα" σε στελέχη και όχι γενικά στο κόμμα.
Μέ ενα σμπάρο - δύο τρυγόνια για τον πρόεδρο της ΝΔ, που με τον τρόπο αυτό μπορεί να αποδυναμώσει υποψήφιους εσωκομματικούς του αντιπάλους, όπως τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
http://spnews.gr/politiki/greece/pasok/11829-pasp-diagrafes

Σχόλια