Απλήρωτοι εργαζόμενοι στα Ν.Π. του δήμου Θηβαίων

Από http://thivarealnews.blogspot.com/2011/09/blog-post_5884.html
  
Το θέμα της αντιμισθίας προέδρων – αντιπροέδρων και των εξόδων παράστασης των μελλών των Δ.Σ. των Ν.Π. του δήμου Θηβαίων θίγουν με έγγραφό τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Βενιζέλος και ο Δημήτρης Μπατσούλης.«Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων από εργαζομένους στα δύο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Θηβαίων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα», αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Και προσθέτουν:
«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την θέση των εργαζομένων, από την πλευρά μας προτείνουμε ως θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων την αναστολή της αντιμισθίας του προέδρου και του αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΔΟΘ) και του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΔΗΚΕΘ) καθώς επίσης και των εξόδων παραστάσεων των μελών Διοικητικού Συμβουλίου των παραπάνω Νομικών Προσώπων, έτσι ώστε εξοφληθούν όλοι οι...
 εργαζόμενοι στους παραπάνω οργανισμούς».
Να σημειωθεί ότι το θέμα είχε θίξει πρόσφατα η εφημερίδα «ΔΙΑΒΗΜΑ» στη στήλη «Διαδόσεις» όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Περίπου τρεις μήνες έχει «ζωή» ο Δημοτικός Οργανισμός το νέο νομικό πρόσωπο του δήμου Θηβαίων αλλά ήδη ο όγκος των προβλημάτων όπως μαθαίνουμε είναι τεράστιος. Κανείς όμως δεν μιλάει. Ούτε εργαζόμενοι ούτε αιρετοί. Μόνο ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν το θάρρος και λένε τα πράγματα με το όνομά τους αλλά και αυτοί χωρίς να κάνουν λόγο για την «ταμπακιέρα». Πάντως όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν αν ανοίξουν τα… στόματα θα προκύψουν σοβαρές εξελίξεις…»
H Επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων
Κύριε πρόεδρε,
Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων από εργαζομένους στα δύο Νομικά Προσώπα του Δήμου Θηβαίων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την θέση των εργαζομένων, από την πλευρά μας προτείνουμε ως θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων η αναστολή της αντιμισθίας του προέδρου και του αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΔΟΘ) και του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΔΗΚΕΘ) καθώς επίσης και των εξόδων παραστάσεων των μελών Διοικητικού Συμβουλίου των παραπάνω Νομικών Προσώπων, έτσι ώστε εξοφληθούν όλοι οι εργαζόμενοι στους παραπάνω οργανισμούς.
Βενιζέλος Κώστας
Μπατσούλης Δημήτρης Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Θηβαίων

Σχόλια