7ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με το Tsotras Travel

















7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ




Από 13/11/2011 έως 19/11/2011




1η ΗΜΕΡΑ 13/11/2011 676χλμ ΘΗΒΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση από τη Θήβα για την Αλεξανδρούπολη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό . Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση .





2η ΗΜΕΡΑ 14/11/2011 291 χλμ ΚΩΝΣΤΑΝ/ΠΟΛΗ –ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ



Πρωινό και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη . Άφιξη στην Πόλη το μεσημέρι και ξεκινάμε την ξενάγηση στον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου παίχτηκαν αμέτρητα πολιτικά και στρατιωτικά δράματα ,τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο , τον Τρίποδα των Δελφών , το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ , την Γερμανική Κρήνη και συνεχίζουμε για το θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κων/πολης την Αγία Σοφία. Ακολούθως προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή , να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yale ( παραθαλάσσιες επαύλεις ) της Κωνσταντινουπολίτικης ελίτ , τον Πύργο του Γαλατά , την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα . Μεταφορά στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση στα δωμάτια , δείπνο . Διανυκτέρευση .





3η ΗΜΕΡΑ 15/11/2011 ΤΟΠ ΚΑΠΙ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ



Πρωινό και ακολουθεί επίσκεψη στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του Τοπ Καπί με τους πολύτιμους θησαυρούς και τα διάσημα διαμάντια του . Επίσκεψη σε εργοστάσιο κατασκευής δερμάτινων ειδών και χαλιών και συνεχίζουμε την περιήγηση στις βυζαντινές εκκλησίες Ζωοδόχου Πηγής ( Μπαλουκλι ) , όπου υπάρχει το Θαυμαστό Άγιασμα , οι τάφοι των Πατριαρχών και η στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια , τη Μονή της Χώρας και τη Μονή της Παναγίας των Βλαχερνών . Επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό πατριαρχείο Φανάρι . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεύμα ελεύθερος χρόνος Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με ποτό και φαγητό , σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς οριεντάλ , χανουμάκια , με πολύ γλέντι και διασκέδαση . Διανυκτέρευση .





4η ΗΜΕΡΑ 16/11/2011 ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ



Πρωινό και θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψη στο Μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ , παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων , το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης . Από την προβλήτα της πόλης , με πλοίο θα επισκεφθούμε τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια . Αρχικά αν είναι δυνατόν μια σύντομη επίσκεψη στη Χάλκη και έπειτα στην Πρίγκηπο . Γεύμα ελευθέρως σε παραλιακή ταβέρνα και βόλτα με την άμαξα για να απολαύσουμε την γαλήνια ομορφιά του καταπράσινου νησιού αλλά και τις παλιές αριστοκρατικές επαύλεις , κυρίως Ελλήνων της Πόλης .Επιστροφή στην Πόλη .Δείπνο , διανυκτέρευση .





5η ΗΜΕΡΑ 17/11/2011 ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΤΕΡΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ



Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη του Αρχαιολογικού Μουσείου , της περίφημης Στέρνας του Ιουστινιανού και το μουσείο Μωσαϊκών . Ακολουθεί βόλτα στην Ανατολική όχθη του Βοσπόρου , Διπλοκυώνιο , Μοσοχώρι , Ξηρά Κρήνη, Μπομπόκι , Ρούμολη , Χισάρ , Νηχώρι και γεύμα ελευθέρως στα Θεραπιά. Το απόγευμα επίσκεψη στην Κλειστή αγορά με τα 4.216 καταστήματα του Καπαλί Τσαρσί , για συμφέρουσες αγορές σε αλάβαστρα , ενδύματα , χρυσαφικά , είδη δώρων , αντίκες , και ότι βάλει ο νους σας . Δείπνο , διανυκτέρευση .





6η ΗΜΕΡΑ 18/11/2011 354χλμ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και μια τελευταία βόλτα στη μαγευτική Κων/πολη για τα αναμνηστικά δώρα . Αναχώρηση για Κομοτηνή . Άφιξη στην Κομοτηνή και μετάβαση στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια , διανυκτέρευση .



7η ΗΜΕΡΑ 19/11/2011 676 χλμ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΘΗΒΑ



Πρωινό και αναχώρηση για Θήβα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα ή καφέ . Άφιξη το απόγευμα στην Θήβα .



7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



1η ΗΜΕΡΑ ΘΗΒΑ-KOΜΟΤΗΝΗ



2η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ



3η ΗΜΕΡΑ ΤΟΠ ΚΑΠΙ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ



4η ΗΜΕΡΑ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ



5η ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΤΕΡΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ



6η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ



7η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΘΗΒΑ



Τιμή κατ’ άτομο: 325,00 ευρώ



Στην τιμή περιλαμβάνονται :



Όλες οι μεταφορές και οι εκδρομές με πολυτελές πούλμαν κλιματιζόμενο , όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τέσσερις ( 4 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*superior σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό .

Τέσσερα (4) γεύματα στην Κων/πολη

Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “ARCADIA” 4* (τεσσάρων αστέρων) σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό στην Κομοτηνή (www.arcadiahotel.gr)

Έμπειρος συνοδός – ξεναγός του γραφείου μας .

Ασφάλεια αστικής ευθύνης των εκδρομέων .

Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:



Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους .

Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό .

TSOTRAS TRAVEL



ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



THIVA – GREECE



ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62



TEL : 2262 0 27444 – 26444



FAX : 2262 0 26333



Email : tsotrav@otenet.gr


Πηγή: exeisminima.gr/blog

Σχόλια