Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου

03-10-11

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ



















Δελτίο Τύπου




Θέμα: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου



Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου των Ραδιοταξί Θήβας κ. Νίκο Πέππα, την Πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων – καπνοπωλών κ. Ξανθή Λιάπη και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εστιατορίων- Καφέ και συναφών επαγγελμάτων κ. Ιωάννη Τασιούλη.



Τα θέματα που ετέθησαν από την Ομοσπονδία μας είχαν να κάνουν:



Α) με τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία εξαιτίας της μη πληρωμής του ενοικίου για την χρήση του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα, για το οποίο ο κ. Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να διαγραφούν εφόσον οι συνάδελφοι τακτοποιήσουν τις οφειλές τους,



Β) με την ολοκλήρωση των εργασιών της οδού Πινδάρου προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία αλλά και να τελεσθεί χωρίς προβλήματα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος, τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 του μήνα, προς ανακούφιση των επαγγελματιών.



Τέλος, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Θηβαίων και των Επαγγελματοβιοτεχνών.



Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θηβαίων για την κατανόηση στα προβλήματα του κλάδου και της πόλης μας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες οποτεδήποτε μας ζητηθεί προκειμένου να δούμε μια Θήβα καλύτερη.


ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΟΕΒΕΘ



Ο πρόεδρος ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



Ο Αντιπρόεδρος ΞΕΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια