Κατάσχεση ειδών παράνομου εμπορίου στη λαϊκή αγορά των Βαγίων – Έλεγχοι και για παράνομη στάθμευση στο κέντρο των Θηβών

10-10-11


















Στην κατάσχεση προϊόντων παράνομου εμπορίου προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία Θήβας το πρωί της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, που συνεχίζει τους ελέγχους για την πάταξη του παρεμπορίου σε συνεργασία με το Τμήμα Εμπορίου του Δήμου Θηβαίων.



Τα αντικείμενα αυτά ( οικιακά σκεύη όπως πιάτα, ποτήρια και πιατέλες, εργαλεία διαφόρων χρήσεων, παιδικά ρολόγια, τσαντάκια, κάδρα κ.α.) πωλούσε αλλοδαπός, ο οποίος βρισκόταν στην λαϊκή αγορά των Βαγίων.


O Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Π. Ανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Δεχθήκαμε μια πληροφορία για μεγάλο όγκο αντικειμένων παράνομου εμπορίου, που διακινούνταν από αλλοδαπό. Η υπηρεσία μας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε επιτόπου ότι διακινούνταν πράγματι προϊόντα παράνομου εμπορίου και με την συνδρομή των Αστυνομικών του Α.Τ. Βαγίων και προχωρήσαμε στην κατάσχεση. Από αυτά, ορισμένα χρήσιμα αντικείμενα θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης και τα υπόλοιπα θα καταστραφούν άμεσα., σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού νόμου».



Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου το οποίο ζημιώνει σημαντικά τις εμπορικές επιχειρήσεις του τόπου. Γι’ αυτό το λόγο οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας συνεχίζονται και επεκτείνονται σε όλο το Δήμο Θηβαίων.




Επίσης, τις επόμενες ημέρες Μικτό Κλιμάκιο, αποτελούμενο από την Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία Θήβας, θα ξεκινήσει ελέγχους στο κέντρο της πόλης, όπου είναι πιο έντονο το κυκλοφοριακό πρόβλημα, για την πάταξη της ασύδοτης παράνομης στάθμευσης.

Πηγή: thivaononlihe.blogspot.com

Σχόλια