Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι Αρχιερείς;..

15-10-11












Στο ενιαίο μισθολόγιο αναμένεται να υπαχθούν - σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου - εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος και οι Αρχιερείς καθώς η κυβέρνηση προσανατολίζεται να προχωρήσει σε τροποποιήσεις στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, στο πλαίσιο εξίσωσης των μισθολογικών απολαβών όσων εργαζόμενων υπάγονται σε ειδικά μισθολόγια με των δημοσίων υπαλλήλων, όπως...


προκύπτουν με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Ως τώρα παρέμεναν εκτός του νέου μισθολογίου παρέμεναν:

- οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας, των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, των Τακτικών και Διοικητικών Δικαστηρίων.


- το κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, των Ιατροδικαστών, των καθηγητών Πανεπιστημίων πλήρους απασχόλησης, των μελών Ε.Π. - Τ.Ε.Ι., των ερευνητών και ειδικών λειτουργικών επιστημόνων, των καθηγητών Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και Ανώτερων Εκκλησιαστικών Σχολών, του επιστημονικού ερευνητικού προσωπικού Κ.Ε.Π.Ε., των καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του προσωπικού του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, των Ιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των Διπλωματικών Υπαλλήλων.
- οι Ανώτατοι κληρικοί (Αρχιερείς)

- οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Θεσσαλονίκης και της Λυρικής Σκηνής.

- τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του λιμενικού Σώματος.

- το εκπαιδευτικό προσωπικό της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

- οι υπάλληλοι του κλάδου οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή:press-gr.blogspot.com

Σχόλια