Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων

13-10-11



















Ο Δήμος Θηβαίων διαδηλώνει τη σταθερή συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, προκειμένου να διαφυλάξουν την αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους, που πλήττεται καίρια με την προωθούμενη από την Κυβέρνηση μείωση των μισθών τους.


Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Θηβαίων με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου δήλωσε την αντίθεσή του στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας και επισήμανε την έλλειψη προσωπικού εξαιτίας της οποίας δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.


Ζητούμε την κατανόηση από τους Δημότες μας, για τα προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή λειτουργία του Δήμου εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ιδιαίτερα στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Δήμος Θηβαίων μέσα σε κλίμα κατανόησης, συναίνεσης και συνεργασίας με τους εργαζόμενους, προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει δημιουργηθεί από τη συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους, αλλά και για την προώθηση των κατεπειγόντων ζητημάτων του Δήμου.




Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου


Πηγή: thivanews.blogspot.com

Σχόλια