Ενέργειες Δήμου Θηβαίων για αποκομιδή απορριμμάτων

17-10-11


















Λόγω της συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων, και ιδιαίτερα των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα της αποκομιδής των σκουπιδιών, οφείλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Προς το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να κρατούν τα απορρίμματα εντός της οικίας τους, τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος σε συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας που λειτουργεί στην καθαριότητα, κατόπιν συνεννοήσεως με το σωματείο των εργαζομένων θα προβεί σε τοποθέτηση των σκουπιδιών που βρίσκονται εκτός των κάδων σε στεγανές σακούλες απορριμμάτων και η αποκομιδή θα συνεχιστεί στα ιδιαίτερα σημεία (όπως μέχρι σήμερα σχολεία, νοσοκομεία κ.λ.π.). Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ψεκασμός των σκουπιδιών και του πέριξ χώρου αυτών σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Γραφείου Περιβάλλοντος του Δήμου.

Καλούμε όλους τους πολίτες, όπως ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, προκειμένου μέσα από τη συνεργασία να αποφύγουμε ενδεχόμενες επιβαρυντικές καταστάσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια