Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Παπούλιας για την επέτειο του «Όχι»

21-10-11



















Ξεκινούν την Τρίτη οι εκδηλώσεις στη συμπρωτεύουσα


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου η παρέλαση, στις 11 το πρωί, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, για την εθνική επέτειο του «Όχι».



Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Παπούλιας θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 9.50 το πρωί της Παρασκευής, όπου θα τον υποδεχθούν οι εκπρόσωποι των αρχών, και στις 10.30 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού.



Οι εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης και την εθνική επέτειο θα ανοίξουν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ., με τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας της Τριχερούσας, των λειψάνων και της ιερής εικόνας του Αγίου Δημητρίου.



Στις 11 το πρωί της Τετάρτης, 26 Οκτωβρίου, θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, και στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.



Στις 11 το πρωί της Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.

Πηγή:newsbeast.gr


Σχόλια