Αεροπορική πανδαισία στο Φάληρο

15-10-11















Επίδειξη των παράτολμων πιλότων της Breitling Jet Team


Ένα αεροπορικό σόου που κόβει την ανάσα υπόσχονται στους λάτρεις των αιθέρων οι πιλότοι του ακροβατικού σμήνους Breitling Jet Team.



Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Φλοίσβο του Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ένταξη των αεροπλάνων στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.



Οι Breitling Jet Team είναι πολιτικό ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων με έδρα την Ντιζόν της Γαλλίας. Χρησιμοποιεί έξι αεροσκάφη L-39 Albatross, τα οποία πιλοτάρουν οι, Jacques Bothelin (ιδρυτή και αρχηγό της ομάδας, Bernard Charbonnel, Christophe Deketelaere, Phillipe Laloix, Patrick Marchand και Francois Ponsont.



Η ομάδα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2003 και αρχικά πετούσε τέσσερα L-39, τα οποία αυξήθηκαν σε έξι το 2004. Η επίδειξη της ομάδας διαρκεί 18 με 20 λεπτά και περιλαμβάνει ποικίλους επικίνδυνους και άκρως εντυπωσιακούς ελιγμούς.


Κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άτλαντος και Αχιλλέως στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.



Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια