Ικανοποίηση Καστανίδη για τη λήξη των κινητοποιήσεων

21-10-11



















Προανήγγειλε άρση του καθεστώτος επιστράτευσης


Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λήξη των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ και προαναγγέλλει την άρση του καθεστώτος επιστράτευσης.



«Συνεδρίασε πριν από λίγη ώρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ -ΟΤΑ και αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και από σήμερα το βράδυ όλοι οι εργαζόμενοι στους Δήμους αλλά και το προσωπικό της καθαριότητας, θα αρχίσει την αποκομιδή των απορριμμάτων κυρίως στις δυο μεγάλες πόλεις, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.



Μου γνωστοποίησαν πριν από λίγο την απόφασή τους. Κατόπιν αυτών τους διαβεβαίωσα ότι η επιστράτευση, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί και ότι μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει εισήγησή μου για άρση του καθεστώτος της επιστράτευσης. Ασφαλώς από τη στιγμή που αποκαθίσταται πλήρως η εργασιακή ομαλότητα, θα αποδεσμευτούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από τον χώρο του ΧΥΤΑ της Φυλής».

Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια