Kαρπενησιώτης φαρμακοποιός θριάμβευσε στην Γερμανία

19-10-11

















Στην χειρότερη χρονιά για τις Ελληνο-γερμανικές σχέσεις μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας Στερεο-ελλαδίτης της Γερμανίας, Καρπενησιώτης στην καταγωγή, διεκδικεί ως αναλγητικό στα προβλήματά μας, το βραβείο του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς...στην Γερμανία.

Υποψήφιος για τη διάκριση του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς στη Γερμανία, ο Κωνσταντίνος Πρίμπας είναι ο άνθρωπος πίσω από την κορυφαία, επιχειρηματική υλοποίηση της διαδικτυακής διακίνησης φαρμάκων. Πρωτοπόρος Ο Ελληνας φαρμακοποιός Κώστας Πρίμπας ήταν ο πρώτος που κατέθεσε αίτηση για άδεια αποστολής φαρμακευτικών προϊόντων μέσω διαδικτύου.


Στη χειρότερη χρονιά για τις ελληνο-γερμανικές σχέσεις μετά τον B' Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας Ελληνας της Γερμανίας διεκδικεί, ως αναλγητικό στον πόνο μας, το βραβείο του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς! Και μάλιστα όχι στην Ελλάδα αλλά στη Γερμανία. Την ίδια στιγμή που οι εταίροι Γερμανοί μας κατηγορούν ακόμη και σε επίπεδο λαού ότι "ροκανίζουμε" το οικονομικό μέλλον της Ευρώπης, ο Κώστας Πρίμπας, αποδεικνύει ότι υπάρχει "μια" Ελλάδα, με γνώση, συνέπεια και ήθος, ακόμη και αν αυτή δεν βρίσκεται εντός των συνόρων.



Και αυτό είναι άθλος αν σκεφτεί κανείς ότι ο εφευρητικός Καρπενησιώτης έφτασε στην κορυφή μέσα σε πέντε μόλις χρόνια. Τα φαρμακεία του στο Βερολίνο και οι online υπηρεσίες που προσφέρει συγκαταλέγονται πλέον στα καλύτερα της Γερμανίας.



Ο κ. Πρίμπας, γεννημένος στη Ρουμανία, γιος πολιτικού πρόσφυγα ΑΠΌ ΤΟ Καρπενήσι, έφτασε στο Βερολίνο στα 7 του χρόνια. Σπούδασε φαρμακοποιός κι από το 1995 "...αφού ετάχθη εις την φαρμακευτικήν" δημιούργησε το δικό του φαρμακείο, το APONEO. Το 2004 οσμίστηκε πως οι αλλαγές στη νομοθεσία περί φαρμάκων θα έφερναν ανατροπή στον κλάδο. Οι σταθερές τιμές για όλα τα φάρμακα, εκτός από τα συνταγογραφούμενα, αυξήθηκαν κατακόρυφα, ενώ παράλληλα επιτράπηκε η λειτουργία διαδικτυακών φαρμακείων καθώς κι η δυνατότητα κάθε φαρμακοποιός να μπορεί να λειτουργεί τέσσερα φαρμακεία. Οι πρώτες "παρενέργειες" των μέτρων φάνηκαν με τον "θάνατο" 500 φαρμακείων. Τα προγνωστικά δυσοίωνα, αφού υπολόγιζαν πως συνολικά περισσότερα από 5.000 φαρμακεία θα έβαζαν λουκέτο.



ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Αυτή τη στιγμή απασχολεί 80 άτομα, διαθέτει 410.000 πελάτες και στέλνει 2000 έως 2.5000 πακέτα την ημέρα κατά μέσο όρο, ενώ οι κεντρικές εγκαταστάσεις του φαρμακείου του εκτείνονται σε έκταση 2.000 τ.μ

Πηγή:http://www.lamiastar.gr/

Σχόλια