Λαμία: Του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο και αιτία

22-11-11



















Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λαμίας(!) και σας το μεταφέρουμε όπως το διηγήθηκε στο LamiaReport, άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 27χρονου που δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση και ο οποίος μάλιστα είχε πρόσφατα χειρουργηθεί στο γόνατο.



Στις 03:00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής ο 27χρονος μόλις άφησε την παρέα του στην οδό Διάκου και από το στενό με τα σκαλάκια (οδός Κολοκυθά) κατέβηκε στη Ρήγα Φεραίου.



Ξαφνικά τον σταμάτησαν δυο νεαροί και με επιθετικό τρόπο τον ρώτησαν που πήγαινε τέτοια ώρα. Πριν προλάβει να τους απαντήσει και να καταλάβει τι γίνεται, όρμηξε ένας τρίτος από πίσω και τον έριξε κάτω. Ο 27χρονος που με δυσκολία κατάφερε να σηκωθεί, αφού χτύπησε στο πρόσφατα εγχειρισμένο γόνατό του, δέχθηκε ακόμη ένα χτύπημα από πίσω και αφού έπεσε πάλι κάτω, άρχισαν και οι τρεις να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν.



Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, καμιά αιτία και κανένα προηγούμενο, όπως κατηγορηματικά ισχυρίζεται ο ίδιος και το περιβάλλον του 27χρονου.

Οι 3 δράστες που είναι νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20, μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά και φαινόταν ότι το διασκέδαζαν, τον άφησαν στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν.



Το συγκεκριμένο συμβάν έχει συζητηθεί πάρα πολύ, αφού για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στο κέντρο της πόλης.


Πηγή:lamiareport.gr

Σχόλια