Α. Γκουρμπάτσης: Ζημιογόνος για το Δημόσιο η τυχόν επέκταση και για το έτος 2012, των Συμβάσεων μίσθωσης παροχής υπηρεσιών δασοπυρόσβεσης με Ε/Π.

18-01-12












κ.κ. Υπουργέ, Υφυπουργέ, Γενικέ Γραμματέα και Αρχηγέ,


Η χώρα μας περνάει μια εξαιρετικά ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και για το λόγο αυτόν κανείς δεν δικαιούται, ηθελημένα ή μη, να ζημιώνει το Ελληνικό Δημόσιο και να επιβαρύνει περαιτέρω οικονομικά τον φορολογούμενο πολίτη.



Δυστυχώς μέχρι σήμερα κάποιες από τις Ηγεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος με ηθελημένες και μη, πράξεις και...

παραλείψεις τους, σχετικά με τα μισθωμένα για την παροχή υπηρεσιών δασοπυρόσβεσης Ε/Π, όπως αρμοδίως έχω καταγγείλει και στη Δικαιοσύνη, έχουν προκαλέσει βλάβη στο Ελληνικό Δημόσιο, αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν μετακυλιστεί και δυστυχώς πληρώνει, εκτός των άλλων, και πάλι ο φορολογούμενος πολίτης.



Συγκεκριμένα, έχω καταγγείλει με σχετική μηνυτήρια αναφορά μου, προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ι. Τέντε, και ήδη, πέραν άλλης υπόθεσης των Ε/Π για την οποία διενεργείται Κύρια Ανάκριση, διενεργείται και προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για υπερτιμολογήσεις Συμβάσεων, μη νόμιμη απαλλαγή Φ.Π.Α, ζημιογόνους και επαχθείς για το Δημόσιο όρους των Διακηρύξεων και Συμβάσεων, μεταξύ άλλων, και αυτών που ίσχυσαν την περασμένη αντιπυρική περίοδο του 2011.



Για τους ανωτέρω βάσιμους και αληθείς λόγους, έχετε.......


Πηγή:epirus-ellas.gr

Σχόλια