Αντί να πάρουν θα δώσουν κιόλας οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λαμίας. Απειλούν με κατάσχεση!

13-01-12
















Αρνητικά εκκαθαριστικά μισθοδοσίας έλαβαν υπάλληλοι του Νοσοκομείου Λαμίας μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και στο χώρο της Υγείας. Νοσηλευτές και εργαζόμενοι αν και έχουν περάσει δύο μήνες από την εφαρμογή του μέτρου πληρώθηκαν το πρώτο 15θήμερο του Ιανουαρίου με βάση το παλιό μισθολόγιο.


Ενημερώθηκαν όμως πως από τον Φεβρουάριο δεν θα εισπράττουν χρήματα αλλά θα πρέπει να πληρώσουν αφού είχαν υποθηκεύσει προ μνημονίου μεγάλο μέρος του μισθού τους σε στεγαστικά δάνεια.

Η αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων είναι μεγάλη αφού μόλις χθες συνηδητοποίησαν πως εκτός από τις περικοπές τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους μέχρι τον Μάιο θα περιλαμβάνουν και την διαφορά των μειώσεων απότην 1η Νοεμβρίου.


Ο πρόεδρος των Εργαζομένων Δημήτρης Κορέτζελος συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το θέμα αλλά και για την καταβολή των εξαιρέσιμων για αργίες και νυχτερινά. Οι εργαζόμενοι διαβεβαιώνουν την διοίκηση πως εάν δεν βρεθεί λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε κατάσχεση.


Πηγή:
lamiastar.gr

Σχόλια