Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών στην Αταλάντη

02-01-12

























Για μια ακόμη χρονιά ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», ο σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας, βράβευσε τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης. Την έναρξη της εκδήλωσης εκ μέρους του Συλλόγου έκανε η Μένη Γιουλούμη.


Στην εκδήλωση μίλησε ο Υποδιευθυντής του πολυκαταστήματος Attica, the department store, κ. Ίωνας Ευμορφόπουλος, κάτοχος μεταπτυχιακού σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, με θέμα: «Αναζήτηση επαγγελματικών επιλογών και απαιτήσεις της αγοράς εργασίας». Το θέμα της ομιλίας σχετίζονταν άμεσα με τις ανάγκες επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών σε μια εποχή εργασιακής κάμψης.


Συνολικά απονεμήθηκαν 60 βραβεία στους μαθητές που αρίστευσαν τη σχολική χρονιά 2010-11. 18 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου, 16 στη ΣΤ’ Τάξη 2ου Δημοτικού Σχολείου, 19 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 6 Γ’ Τάξη του Γενικού και 1 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ανδρέας Ζαίμης, ο Αντιδήμαρχος Λοκρών Κώστας Τσέρτος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ηλίας Κολομτσάς, Κώστας Αγγελούσης και Γιώτα Μιχαλοπούλου – Σουλτανοπούλου.

Πηγή:lamiareport.gr

Σχόλια