Απάντηση του Ν. Σηφουνάκη στην επιστολή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το ΠΔ περί δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχές

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας


Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση του Ν. Σηφουνάκη στην επιστολή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το ΠΔ περί δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχές Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, μαζί με 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κοινοποίησαν επιστολή (11 Ιανουαρίου 2012) προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη, ζητώντας την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Με σημερινή του απάντηση ο κ. Νίκος Σηφουνάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απάντησε στην επιστολή των Βουλευτών επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Δημιουργήθηκαν παρερμηνείες ως προς το άρθρο 14 του σχεδίου Π.Δ….» και πως το Σχέδιο Π.Δ. «Αντιθέτως, εξειδικεύει και κατοχυρώνει κάθε πολίτη που επιθυμεί να δημιουργήσει δράσεις στις εντός σχεδίου πόλεως και εντός οικισμού περιοχές καθώς και στις εκτός σχεδίου…».
- Επισυνάπτεται η...
 σχετική απάντηση του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκου Σηφουνάκη
- Επισυνάπτεται η επιστολή της κυρίας Αριάδνης Αγάτσα και των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για να αποσυρθεί το ΠΔ απαγόρευσης δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχές
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Σχόλια