Επιχείρησαν να σκοτώσουν κυνηγόσκυλα

10-01-12

















Καταγγέλλω σε όλο τον κυνηγετικό κόσμο, την κοινωνία, τις κυνηγετικές οργανώσεις και τις δημόσιες αρχές την άνανδρη, θρασύδειλη και δολοφονική πράξη, την οποία επιχείρησαν σε βάρος των σκυλιών μου άγνωστος ή άγνωστοι τοποθετώντας φόλες στο σκυλόσπιτο μεταφοράς των, το οποίο είχα πάνω στο αυτοκίνητό κατά την τελευταία ημέρα του λαγοκυνηγιού.



Δυστυχώς όμως γι' αυτούς και ευτυχώς για τα σκυλιά μου και για μένα, δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Να είναι σίγουροι όμως επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο, θα γίνουν κάποια στιγμή αντιληπτοί και θα λογοδοτήσουν.


Παρακαλούνται οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα, οι δε συνάδελφοι λαγοκυνηγοί Λάρυμνας - Μαρτίνου – Μαλεσίνας να βοηθήσουν όσο μπορούν για να προστατεύσουμε τα σκυλιά μας και να ανακαλύψουμε τον άγνωστο ή άγνωστους αδίστακτους νοσηρούς εγκληματίες.


Να καταγγείλουν χωρίς φόβο, εάν έχουν συμβεί και άλλα τέτοια περιστατικά, τα οποία μπορεί να γίνονται όχι μόνο για λόγους κυνηγίου, αλλά να υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες και συμφέροντα.



Με εκτίμηση



ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ


Επικεφαλής ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ



Πηγή:lamiastar.gr

Σχόλια