"ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ"
























 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με τη συμμετοχή 150 αθλητών και μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 ο ιστορικός αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας».

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε έξη διαφορετικές κατηγορίες ανδρών - γυναικών, στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα και μετάλλια , ενώ αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με συνδιοργανωτές τους οποίους και ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Ε.Α.Σ. Σ.ΕΓ.ΑΣ. Βοιωτίας- Εύβοιας, τον Γ.Σ. Πίνδαρο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα τροχαίας Θήβας για την πολύτιμη βοήθεια του στο κλείσιμο των δρόμων και την ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα: ζαχαροπλαστείο ΠΕΥΚΑΚΙ, και τα αρτοποιεία ΜΑΚΡΗΣ και ΤΟΛΗΣ για την προσφορά τους σε γλυκά, καθώς και τις οινοποιίες ΣΩΚΟΣ και ΙΝΟ για την προσφορά τους σε κρασιά τα ποία και διενεμήθησαν σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκδήλωση.




Για τον Δ.Ο.Θ.



Ο Πρόεδρος


Κουντούπης Δημήτριος



Πηγή:thivanewsblogspot.com

Σχόλια