Ανανεώνει την επικοινωνία του με τους Δημότες ο Δήμος Θηβαίων

11-01-12














Για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών πέραν των τοπικών Μ.Μ.Ε. της ευρύτερης περιοχής (εφημερίδες, περιοδικά, ιστολόγια, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα) τα οποία και οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε, οι δημότες και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται και μέσω :




•Της ιστοσελίδας του Δήμου Θηβαίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thiva.gr , όπου αναρτώνται όλα τα Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί, Προσκλήσεις Συνεδριάσεων (Δημοτικού Συμβουλίου, Επιτροπών, Νομικών Προσώπων, Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων) κ.α. Στο site του Δήμου επίσης, δημότες και επισκέπτες μπορούν να βρουν τηλέφωνα και διευθύνσεις υπηρεσιών και οργανισμών, χρήσιμες πληροφορίες (τηλέφωνα άμεσης ανάγκης, φαρμακεία, νοσοκομεία, εκκλησίες- μονές, συγκοινωνίες) πληροφορίες για τα τοπικά ΜΜΕ, για τη Δημοτική Αστυνομία, για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για τον αθλητισμό, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, για το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, για την ιστορία της ευρύτερης περιοχής, για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων που συνεχώς εμπλουτίζεται.

•Των ηλεκτρονικών πινακίδων του Δήμου Θηβαίων, που βρίσκονται σε τέσσερα σημεία στην πόλη της Θήβας ( Κεντρική Πλατεία, Συνοικισμός, Άγιοι Θεόδωροι, Εμπορικό Κέντρο) και έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των δημοτών.Σ’ αυτές μπορείτε να διαβάσετε: έκτακτες ανακοινώσεις, υποχρεώσεις δημότη, για εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί τόσο από το Δήμο όσο και από Συλλόγους, για το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, για την ημερομηνία, την ώρα και τη θερμοκρασία.

(Ζητούμε συγνώμη για την όποια διακοπή μετάδοσης μηνυμάτων ή αναπαραγωγή μηνυμάτων των οποίων η ημερομηνία έχει παρέλθει. Αυτό οφείλετε αποκλειστικά και μόνο σε βλάβη του συστήματος της αναδόχου εταιρίας).

•Του Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων στο τηλέφωνο : 2262-3-50607. •Επίσης, ιστολόγια διαθέτουν και οι οργανισμοί του Δήμου Θηβαίων. Για την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων ενημερωθείτε από το www.dikethivas.blogspot.com . Για τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας ενημερωθείτε από το www.dothivas.blogspot.com .

Πηγή:thivanewsblogspot.com

Σχόλια