Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ της Θηβας

09-01-12



















Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 245/5-1-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 11 του μηνός ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας :




Έγκριση της υπ’ αριθ. 100/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. με τη επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)» που αφορά την έγκριση απολογισμού του πρώην Ν.Π. ΚΑΠΗ Δ.Θηβαίων οικ.έτους 2010 (θέμα από αναβολή).



2. Έγκριση της υπ’ αριθ. 6/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «6η Σχολική Επιτροπή» (ΕΠΑ.Λ/ΕΠΑ.Σ/Σ.Ε.Κ.) που αφορά την έγκριση του απολογισμού τους για το χρονικό διάστημα από 1-1-2011 έως 5-7-2011.



3. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση – παράσταση του Δήμου Θηβαίων στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 13-1-2012.



4. Έγκριση άδειας εκσκαφής για τη διέλευση υπογείου καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος εντός της Τ.Κ. Νεοχωρακίου, για τις ανάγκες Φ/Β πάρκου στη θέση «Ποτεισιώνα ή Δρακατσούλα» του Δήμου Τανάγρας Νομού Βοιωτίας (θέμα από αναβολή).



5. Έγκριση καταβολής ποσού στη Λαμπρινή Δουδούμη που επιδικάστηκε σε αυτήν με την 745/06 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θηβών επί αγωγής που είχε ασκήσει κατά της Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων με την επωνυμία «ΔΕΚΚΑ-Ε».



6. Έγκριση καταβολής ποσού στην εταιρεία «ΣΠΟΥΡΛΗΣ ΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΕ’ που επιδικάστηκε σε αυτήν με την 119/2011 απόφαση του Εφετείου Αθηνών επί αγωγής που είχε ασκήσει κατά του πρώην Δήμου και ήδη Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών.



7. Έγκριση καταβολής ποσού στον Στυλιανό Άταλη του Δημητρίου που επιδικάστηκε σε αυτόν με την 60/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Θηβών επί αγωγής που είχε ασκήσει κατά του Δήμου Θηβαίων.



8. Λήψη απόφασης για τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στο Ο.Τ. 605 μετά από αίτηση της κ. Μαρίας Καραμαγκιώλη.



9. Λήψη απόφασης για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δημοτική Ενότητα Θίσβης του Δήμου Θηβαίων στη θέση «Πόρτες» Αλυκής.



10. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας «ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ» στη θέση «ΜΠΟΡΕΖΑ» στο δημοτικό δρόμο μεταξύ παραλίας Αγίου Νικολάου και Αλυκής της Δ.Ε. Θίσβης του Δήμου Θηβαίων.



11. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Νίκο Παναγιώτη του Στεφάνου, κάτοικο Ελλοπίας Βοιωτίας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Πηγή:thivanewsblogspot.com

Σχόλια