Νέα καταγγελία σπουδαστών για ΤΕΙ Λαμίας...

21-02-12
















Τελικά θα ενδιαφερθεί κανείς πραγματικά για το ΤΕΙ πριν είναι πολύ αργά?

<<Σήμερα εισάγεται στην Βουλή το κομμάτι του μνημονίου που αναφέρεται στην οριστική παύση της σίτισης των σπουδαστών. Για κάποιο μαγικό τρόπο αυτό έχει αποσιωπηθεί από όλους. Αντίθετα όλοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις τους τα οδοιπορικά τους και την κατοχύρωση των παχυλών μισθών τους.

Εμείς με αγώνες θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αντίθεση μας. Σήμερα οι «δημόσιοι υπάλληλοι-καθηγητές» των ΤΕΙ έχουν αφήσει το εκπαιδευτικό ,το κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους έργο και ασχολούνται μόνο με εκλογές. Ακόμη και αυτοί που οδήγησαν σε καταστροφή το Καρπενήσι, την Άμφισσα, ακόμη και αυτοί που δηλώνουν ψευδώς κάτοικοι Λαμίας ενώ μένουν μόνιμα Αθήνα. Ακόμη και οι δημιουργοί πισινών ολυμπιακών διαστάσεων σε εποχές «παχιών αγελάδων» εμφανίζονται τώρα ως τιμητές της Δημοκρατίας τους.

Κανένας δεν μίλησε και δεν συνεχίζει να μιλά για την μη ύπαρξη βιβλίων, εργαστηριακών χώρων, ανύπαρκτων εργαστηριακών εξοπλισμών οι όποιοι δεν υπάρχουν καν στο ίδρυμα, και για την σωστή σίτιση των σπουδαστών… Καλούμε τις αρχές του ιδρύματος καθώς και του τόπου να κάνουν έναν έλεγχο όλων αυτών, να βοηθήσουν να διατηρηθεί η πλήρης σίτιση όλων των σπουδαστών και να μην επιτρέψουν την διάλυση της παιδείας και την υποβάθμιση του μοναδικού τριτοβάθμιου ιδρύματος της πόλης. Δεν θα επιτρέψουμε το ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ να το καταντήσουν πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ, παράρτημα ΑΜΦΙΣΣΑΣ η ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ για κομματικά και προσωπικά συμφέροντα!!!

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το αλισβερίσι φροντιστηρίων της Λαμίας με μόνιμους καθηγητές και ωρομισθίους σε συγκεκριμένα μαθήματα τα οποία κατέχουν παράνομα εδώ και χρόνια χωρίς να τα δικαιούνται!!!!
Επίσης καλούμε να ελεγχθούν όλα τα εκλεκτορικά μονίμων καθηγητών του ιδρύματος και οι δημιουργία θέσεων για εξελίξεις συγκεκριμένων θέσεων που φωτογραφίζουν συγκεκριμένα διδακτορικά!!!!!



Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των σπουδαστών ΣΤΕΦ-ΣΕΥΠ του Γενάρη είναι σε ισχύ και θα ακολουθηθεί μιας και είναι κοινή με τις αποφάσεις όλων των υπολοίπων γενικών συνελεύσεων των ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα!!!!

Έπρεπε όλοι οι υποψήφιοι που στους δρόμους της Λαμίας φορούν «αριστερές ταυτότητες» ενώ στους διαδρόμους του ΤΕΙ έχουν «ακροδεξιές τσέπες» να είχαν το φιλότιμο να περιμένουν την εκδίκαση της συνταγματικότητας του νόμου από το συμβούλιο Επικρατείας. Δεν μας ξινίζει όμως ούτε και η στάση των σφυροδρέπανων που στην Λαμία διατηρούν αντίθετη πολιτική από αυτήν που έχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξάλλου και αυτοί εξαρτώμενοι είναι……

Εκπρόσωποι Γενικής Συνέλευσης ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Υ.Γ. Οι τηλεφωνικές απειλές για εισαγγελικές παρεμβάσεις δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν. Αντίθετα με χαρά μας θα βλέπαμε έναν εισαγγελέα να έρθει στο ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ για να ελέγξει μεταξύ άλλων και όλα τα παραπάνω…>>

Πηγή:lamiareport.gr

Σχόλια