Λας Βέγκας: Ενα λεωφορείο- παράδεισος για το χανγκόβερ

11-04-12













Στο Λας Βέγκας, την πόλη των καζίνο και των παρεκτροπών κάθε είδους αποφάσισαν - και μάλλον δικαίως - θα κυκλοφορεί το λεωφορείο που θεραπεύει το χανγκόβερ. Ο πτυχιούχος ιατρός Τζέισον Μπερκ είχε....


την ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα όχημα που θα κάνει συχνές στάσεις σε κομβικά σημεία της πόλης και αν κάποιος υποφέρει από τα παρελκόμενα της κατάχρησης αλκοόλ θα ανεβαίνει σε αυτό και θα δέχεται - με το αζημίωτο φυσικά- τις φροντίδες του προσωπικού που θα αναλαμβάνει να τον συνεφέρει μέσω ενδοφλέβιων διαλυμάτων με φυσιολογικό ορό για ενυδάτωση, φαρμακευτικές ουσίες για τη ναυτία και τον πονοκέφαλο, αλλά και βιταμίνες για τόνωση του οργανισμού.


Ο Μπερκ ισχυρίζεται ότι η θεραπεία δικής του επινοήσεως, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον αυστηρό αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, μπορεί μέσα σε μόλις 45 λεπτά να θεραπεύσει το 90% των χανγκόβερ.
«Δεν παίζει ρόλο τι ήπιατε χθες το βράδυ. Αν σήμερα νιώθετε ότι θέλετε απλώς να κουλουριαστείτε σε μια γωνία και να πεθάνετε, η Hangover Heaven μπορεί να σας κάνει μια χαρά σε 45 λεπτά», γράφει η ιστοσελίδα της εταιρείας. Προς το παρόν μπορεί κανείς να τηλεφωνήσει για να ζητήσει τις υπηρεσίες του λεωφορείου ή να δει τις στάσεις που κάνει στην πόλη μέσω Διαδικτύου, σύντομα όμως θα μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και κατ' οίκον.
Οσο για τις χρεώσεις, είναι λιγάκι τσουχτερές… Ξεκινούν από 100 ευρώ για μια απλή ενδοφλέβια ενυδάτωση, 150 ευρώ για ενδοφλέβια ενυδάτωση, αντιφλεγμονώδη φάρμακα, φάρμακα κατά της ναυτίας- χορήγηση βιταμινών και 300 ευρώ για κατ' οίκον επίσκεψη γιατρού και χορήγηση δύο ενδοφλέβιων ορών καθώς και ενδοφλέβιων φαρμακευτικών ουσιών για την ναυτία και τον πονοκέφαλο και επιπλέον βιταμινών.

vima



Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_5229.html#ixzz1rjfjM7W9

Σχόλια