«Στις 17 Ιουνίου η Ν.Δ. θα γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων»

26-05-12
















Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά από την Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. στο ΣΕΦ επισφραγίζουν τη συνεργασία τους Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνης Σαμαράς. Από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στους Έλληνες που σχηματίζουν δεμένοι γερά ο ένας με τον άλλον μιαν αλυσίδα προστασίας του τόπου, τονίζοντας ότι η Ν.Δ. αποτελεί το μέτωπο αυτής της αλυσίδας.

«Στις 16 Μαίου η Ν.Δ. βγήκε πρώτη. Στις 17 Ιουνίου θα γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή . Καταφέραμε και συγκροτήσαμε ένα ευρύτερο μέτωπο . Αυτή τη μάχη δεν μπορούμε να τη δώσουμε» δήλωσε από το βήμα ο Αντώνης Σαμαράς.

«Πρέπει να κατεβούμε πόρτα πόρτα στα σπίτια παντού . Ο κόσμος περιμένει από μας να του δώσουμε, κουράγιο, προοπτική. Τώρα το στοίχημα δεν είναι πια η εκλογική επιρροή των κομμάτων, είναι η τύχη της χώρας, πέρα και πάνω από κάθε κόμμα. Το μήνυμα της σημερινής συνδιάσκεψης είναι τριπλό: Ενότητα- Αγώνας - Αναγέννηση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για παλιές ιδεοληψίες που έχουν φέρει τη χώρα σ'αυτό το τέλμα. Όπως είπε: «ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν φέρει τη χώρα σ' αυτό το σημείο . Εξαιτίας τους δεν έχουμε επενδύσεις. Και το ΠΑΣΟΚ τους βοήθησε. Το ΚΚΕ μπορεί να μη χάιδευε τους κουκουλοφόρους, αλλά παρέλυε τη χώρα, τα λιμάνια, τον τουρισμό, την οικονομική ζωή, έδιωχνε επιχειρήσεις, επενδύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην έκλεινε λιμάνια αλλά πρωταγωνιστούσε στις καθημερινές διαδηλώσεις που παρέλυαν τη ζωή της πόλης. Θέλουν σήμερα να βοηθήσουν τους λαθρομετανάστες, να τους δώσει επίδομα ανεργίας, να διαλύσουν το στρατό. 'Ολο αυτό δεν είναι καινούριο, είναι το παλιό που πρέπει να τελειώσει» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.


Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια