Στον ανακριτή σήμερα ο 25χρονος Λαμιώτης με τα 2,5 κιλά ηρωίνης...

24-05-12


















Δεν "μιλάει", αν και κινδυνεύει να γεράσει στη φυλακή...

Αν υπολογίσουμε την αξία της ηρωίνης, που μετέφερε ο 25χρονος από τη Λαμία, σύμφωνα με το πόσο πουλιέται η δόση του λευκού θανάτου στην αγορά, υπολογίζεται ότι τα 2.581 γρ. θα έκαναν τζίρο 500.000 ευρώ περίπου. Η δόση κοστίζει 20 ευρώ και από κάθε γραμμάριο ηρωίνης μπορεί να κάνεις 7 έως 10 δόσεις. Όλα αυτά είναι σχετικά γιατί εξαρτάται και από το πόσο θα σπάσεις την καθαρότητα της λευκής σκόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο 25χρονος πρέπει να ήταν ένα από τα "βαποράκια" του κυκλώματος. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο νεαρός αν και γνωρίζει ότι θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές και ότι κινδυνεύει να φάει μέχρι και ισόβια, κρατάει το στόμα του κλειστό.

Αρνείται πεισματικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τους εμπόρους του θανάτου, φοβούμενος προφανώς τους "άγραφους νόμους" του κόσμου των ναρκωτικών .

Το ρεπορτάζ λέει ότι τα 2,5 κιλά ηρωίνης, που ήταν κρυμμένα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 25χρονου, δεν προοριζόταν μόνο για τη Λαμία, αλλά και για άλλες πόλεις της Θεσσαλίας και της βόρειας Ελλάδας.

Η αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνεχίζουν την προανάκριση για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.

Πηγή:lamiareport.gr/

Σχόλια