Ανακοίνωση Δήμου Λεβαδέων για συμμετοχή παραγωγών και επιχειρήσεων στο 3o Agro Quali ty Festival - Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα


21-05-12











ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 21-05-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις τροφίμων του Δήμου ότι η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει με περίπτερο στο 3ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα που θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» κατά το χρονικό διάστημα 22-24 Ιουνίου 2012, με στόχο την προβολή και ανάδειξη των αγροτικών ποιοτικών προϊόντων της Περιφέρειας μας.
Σημειώνεται ότι το 3ο Agro Quality Festival έχει κυρίως εξαγωγικό χαρακτήρα και έχει καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.
Όσοι παραγωγοί και επιχειρήσεις τροφίμων επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προβάλλουν τα πιστοποιημένα προϊόντα τους στην εν λόγω έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας (τηλ.: 22310-27368) μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν.

Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια