Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Δήμου Θηβαίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου.

14-05-12




















Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπία του Δήμου Θηβαίων, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας του και να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα συντελέσουν στην καλύτερη οργάνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων .



Ο αρμόδιοι υπάλληλοι του γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου κα. Π. Μπαρώνη και κ. Ι.Σουλιώτης και η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου κα. Ε.Βενιζέλου, είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου κ. Κάββαλο, αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για όλα τα ζητήματα και τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, οι οποίες μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Θηβαίων, που στεγάζεται στο κτήριο της Π.Ε. Βοιωτιάς, στη Θήβα, τέλος της οδού Μακαρίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2262027703.

Παράλληλα οι αιτήσεις των εθελοντών που θα βοηθήσουν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εργασία ή προσφορά προϊόντων), υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω του site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr ή του Κ.Π http://www.pantopoliothivas.blogspot.com/,
 είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 2262350607 (Γραφείο Τύπου) ή αυτοπροσώπως.

Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια