Βενιζέλος: «Θα στηρίξουμε λύση ανάγκης, αλλά να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ...»

14-05-12







Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ σε μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων ως λύση ανάγκης κατόπιν σχετικής πρότασης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αυτό το σχήμα θα πρέπει να έχει την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική στήριξη.
«Δεν αναγορεύουμε σε ρυθμιστή ή εγγυητή κατάστασης τον κύριο Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ με τις αντιφάσεις, τις ανακολουθίες και την πρόωρη αλλαζονική συμπεριφορά» είπε ο κ. Βενιζέλος, ωστόσο σημείωσε πως μία κυβέρνηση θα πρέπει να μπορεί να σταθεί στη Βουλή και την κοινωνία, και να δοκιμαστούν στην πράξη όλες οι πολιτικές δυνάμεις.
«Προτείνουμε κυνέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού» δήλωσε ο κ.Βενιζέλος. «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, αλλά πρέπει να πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να μείνουμε ενωμένοι» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατόπιν της συνάντησης με τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη στο Προεδρικό Μέγαρο, για να συμπληρώσει ωστόσο πως πρέπει να εξαντληθεί κατά δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης.

Ολες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή:press-gr.blogspot.com/



Σχόλια