«ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ...!!!

14-05-12




















Μετά την συντριβή,  το εκλογικό «κάζο»  καί τούς «επιθανάτιους σπασμούς»  (σαν αυτούς του σφαγμένου κόκορα), τού Καρατζαφέρη, έρχονται και οι νέες δημοσκοπήσεις πού δείχνουν το ΛΑΟΣ να μη ξεπερνά το... 2%...!!!
Έτσι η γκρίνια και η αμφισβήτηση στον Καρατζαφέρη πού κατάντησε το ΛΑΟΣ «τηλεπτώμα»,


εντείνονται μεταξύ στελεχών τού κόμματος πού θέτουν πλέον θέμα ηγεσίας καί ζητούν από τον Πλεύρη --άλλωστε δεν έχει απομείνει και κανένας άλλος-- να πάρει πρωτοβουλίες γιά εκλογή νέου Αρχηγού.
Μάλιστα δε εμείς την επιστολή του π. Ανπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ  Π. Αποστόλου πού ζητούσε την παραίτηση Καρατζαφέρη καί συνάμα τον «διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο»  τού κόμματος(συζητούνται όργια), είχαμε δημοσιεύσει εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2012/05/blog-post_977.html 
Σημειώνουμε, ότι τα γραφεία τού ΛΑΟΣ στην Καλλιρόης έχουν μεταβληθεί σε μία απέραντη «νεκροφόρα», όπου κανένας δεν μιλάει στον άλλον και του μοιράζει ευθύνες και όλοι μαζί τις αποδίδουν στον Καρατζαφέρη πού αποδείχθηκε ανίκανος να πάρει ένα 3% γιά να μπεί στη Βουλή...
Στελέχη και οπαδοί έχουν πεισθεί πλέον ότι ο Καρατζαφέρης με την έλλειψη παιδείας, την αγραμματοσύνη πού τον διακρίνει καί την γραφικότητά του, οδήγησε το ΛΑΟΣ στην συντριβή καί τελευταία ελπίδα είναι ο Πλεύρης.
Δεν γνωρίζουμε άν θα αποδώσει η πρωτοβουλία Πλεύρη ή το ΛΑΟΣ διασπασθεί ή τέλος η προσχώρηση του Πλεύρη στην Ν.Δ. γίνει...«αναπόφευκτη»...!!!


Πηγή:politikosafari.blogspot.com

Σχόλια