Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι στη Θίσβη

14-05-12
















Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, για ληστεία σήμερα (13-05-2012) νωρίς το πρωί, σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία του στον Άγιο Ιωάννη Θίσβης, Βοιωτίας.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί και περί ώρα 02:00΄, οι πέντε δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου full - face , αφού διέρρηξαν με λοστό, το παράθυρο του μπάνιου ισόγειας κατοικίας του ζευγαριού, εισήλθαν στο εσωτερικό του και κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο ακινητοποίησαν, με την άσκηση σωματικής βίας, τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την 66χρονη σύζυγό του...

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού έδεσαν το ζευγάρι σε καρέκλες, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας.

Ακολούθως αφαίρεσαν και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του ζευγαριού, ιδιοκτησίας της 66χρονης, με το οποίο διέφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα το ζευγάρι κατάφερε να αποδεσμευθεί και να ενημερώσει την Αστυνομία, ενώ ο 75χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από τις εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκε, λίγη ώρα μετά, σε αγροτική οδό πλησίον της οικίας, το κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.
Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων.

Πηγή:aliartos-city.blogspot.com

Σχόλια