"Σήκωσαν" την απoθήκη αλλά δεν χάρηκαν την κλοπή

10-05-12



















Μπήκαν σε αποθήκη και δεν άφησαν τίποτα, δεν πρόλαβαν όμως να πάνε μακριά γιατί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Οι τρεις δράστες, ένας άνδρας 46 ετών και 2 γυναίκες 55 και 42 ετών όλοι τους Αλβανικής καταγωγής, επέλεξαν να ¨χτυπήσουν¨ μια αποθήκη στα Φύλλα της Εύβοιας.
Συνολικά έκλεψαν:
Έξι ξύλινες πόρτες και μεγάλο αριθμό κουφωμάτων
Οικοδομική ξυλεία ενός κυβικού μέτρου και επαγγελματικό εξοπλισμό εστιατορίου
Μια ηλεκτρική αεροκουρτίνα και μια τέντα με μηχανισμό.
Στη προσπάθειά τους να κλέψουν μια ακόμη τέντα έγιναν αντιληπτοί από τον 40χρονο ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και χθες το μεσημέρι εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι. Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 46χρονος και η 42χρονη. Γρήγορα διαπίστωσαν πως πρόκειται για τους δύο από τους τρεις δράστες της κλοπής ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και η συνεργός τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή, του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή:lamiastar.gr

Σχόλια