Είχε κάνει 29 κλοπές σε 16 μήνες. Κλοπιμαία αξίας πάνω από 120 χιλιάδες Ευρώ.

25-07-12
















Υπερδραστήριος ήταν ο νεαρός τσιγγάνος που εδώ και 16 μήνες είχε αναστατώσει όλη τη Λιβαδειά με απανωτές διαρρήξεις σε σπίτια, γραφεία, ιατρεία και δημόσιες υπηρεσίες. Με τον εντοπισμό του στον καταυλισμό όπου κατοικούσε έξω από την πόλη, εξιχνιάστηκαν 29 κλοπές και έξη απόπειρες που διέπραξε από τα τέλη Απριλίου του 2011!

Στο διάστημα της δράσης του, ο 24χρονος τσιγγάνος είχε αρπάξει μετρητά ύψους 10.290 ευρώ, κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, πέντε φωτογραφικές μηχανές, έξη κινητά, μία τηλεόραση, ένα ipad και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και συνολικής 60.000 ευρώ! Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα κλοπιμαία κατέληγαν σε ομόφυλούς του στην περιοχή του Ζεφυρίου στην Αττική, όπου τα πωλούσε... «κοψοχρονιά»!

Όλες οι διαρρήξεις είχαν γίνει στην πόλη της Λιβαδειάς, με 23 από αυτές και τέσσερις απόπειρες να είχαν στόχο σπίτια. Άλλη μια διάρρηξη και μια απόπειρα είχαν γίνει σε γραφεία δημόσιων υπηρεσιών, δύο κλοπές σε ιδιωτικά ιατρεία, μια κλοπή σε δικηγορικό γραφείο, μια κλοπή σε λογιστικό γραφείο, άλλη μια σε φροντιστήριο και μία απόπειρα σε συμβολαιογραφείο!

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς

Πηγή:http://www.lamiastar.gr

Σχόλια