ΘΗΒΑ:Τον απήγαγαν και τον έδεσαν με αλυσίδες για 100 χιλιάδες Ευρώ.

18-08-12
















Τον απήγαγαν από την επιχείρησή του στα Οινόφυτα και τον εγκατέλειψαν αλυσοδεμένο σε δύσβατη περιοχή κάτω από θάμνους νοτιοανατολικά της λίμνης Υλίκης στα όρια της Θήβας, ζητώντας λίτρα 100.000 ευρώ.

Το θύμα της απαγωγής που είναι καλά στην υγεία του χρωστά τη ζωή του σε κτηνοτρόφο της περιοχής των Θηβών, που άκουσε φωνές να καλούν σε βοήθεια.

Ο λόγος για έναν 54χρονο επιχειρηματία από την Αθήνα που έπεσε θύμα απαγωγής τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από τρεις άγνωστους δράστες που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες, στην βιοτεχνία που διατηρεί στα Οινόφυτα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του lamiastar.gr ο 54χρονος αιφνιδιάστηκε από τους δράστες λίγο πριν κλείσει την επιχείρησή του στο μπάνιο της βιοτεχνίας.

Τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει, τον μετέφεραν μέχρι τη λίμνη Υλίκη όπου με πλωτό μέσο τον οδήγησαν στην κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα σε θάμνους.

Του έδεσαν χέρια και πόδια με αλυσίδες και τον εγκατέλειψαν στο σημείο, μέχρι να πάρουν τα λίτρα που ζήτησαν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αρχικά του αφαίρεσαν το ποσό των 2.000 ευρώ και για να τον ελευθερώσουν ζήτησαν 100.000 ευρώ χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν τα λίτρα ζητήθηκαν από τον ίδιο ή από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν τον είχε αναζητήσει.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί της Θήβας προσπαθούσαν για αρκετές ώρες να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο που τους επέδειξε ο κτηνοτρόφος ωστόσο ο 54χρονος παρά την ταλαιπωρία του στάθηκε τυχερός.

Βρέθηκε αλυσοδεμένος, καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ούτε για προληπτικούς λόγους .

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφάλειας Θηβών.

Πηγή:http://lamiastar.gr

Σχόλια