Κάμερα 16MP για το Galaxy S III φαίνεται πως ετοιμάζει η Samsung

29-08-12

















Αν πράγματι ισχύει η πληροφορία, τότε σίγουρα πρόκειται για την απόλυτη συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με φήμες λοιπόν η Samsung πρόκειται να διαθέσει στο εμπόριο την GALAXY S Camera.

Πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή βασισμένη στο Samsung GALAXY S 3. Η συσκευή θα διαθέτει την 4.8″ SuperAMOLED οθόνη του Samsung GALAXY S3, 16MP αισθητήρα ικανό για 10x zoom και Xenon flash. Μάλιστα αν πράγματι ισχύουν όσα αναφέρονται, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: μια με WiFi και μια με WiFi και 3G.

Το λειτουργικό της θα είναι φυσικά Android αλλά είναι άγνωστο αν θα έχει το Ice Cream Sandwich ή το Jelly Bean. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα έχε πραγματικό ενδιαφέρον είναι αν θα πρόκειται για μία ενιαία συσκευή, τηλέφωνο δηλαδή και φωτογραφική μηχανή ταυτόχρονα ή θα πρέπει ο χρήστης να μεταβεί από το ένα mode στο άλλο ανάλογα με το αν θέλει να πάρει τηλέφωνο ή να βγάλει φωτογραφίες.

Στη δεύτερη περίπτωση θα πρόκειται για κάτι αρκετά δύσχρηστο και θα είναι αμφίβολο αν αξίζει να προχωρήσει κανείς στη συγκεκριμένη επένδυση. Για να δούμε λοιπόν! Πρόκειται για αλήθεια ή απλές φήμες;

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια