Φρίκη: Σομαλοί έκαψαν 18χρονο παιδί στη Σουηδία

29-08-12

















Ο 18χρονος Rudolf Moilanen, ήταν σε ένα πάρτι με τους φίλους του το Σάββατο της 30ης Ιουνίου στην πόλη Jordbro. Ο Rudolf αποφάσισε να πάει στο σπίτι του.
Κάθισε σε μια στάση λεωφορείου όπου αποκοιμήθηκε, αλλά ξύπνησε άσχημα, όταν δέχτηκε βίαιη απρόκλητη επίθεση από τρεις Σομαλούς μουσουλμάνους.

Αφού του πήραν το σακάκι και το τηλέφωνό του, στη συνέχεια τον έσυραν σε μια κοντινή δασώδη περιοχή. Οι Σομαλοί έχυσαν κάποιο είδος εύφλεκτου υγρού επάνω του. Ο Ρούντολφ ούρλιαζε, αλλά ένας από τους Σομαλούς πάτησε με το πόδι του τον Rudolf στο λαιμό για να τον τυλίξουν οι φλόγες. Ο Rudolf αφού μπόρεσε και πετάχτηκε όρθιος, άρχισε να τρέχει, και μετά να κυλιέται κάτω προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρολίνσκα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλα, εν αναμονή δερματικού μοσχεύματος. Έχει γεμίσει μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως έχει τραυματιστεί στην πλάτη του όπου έχει εγκαύματα και στο κεφάλι του από τις κλωτσιές που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το μόνο που πρέπει να περιμένουν τώρα οι Σουηδοί, είναι να διοργανωθεί ένα «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο» «προοδευτικών» και «αντιφασιστικών» οργανώσεων και λοιπών οργάνων της Νέας τάξης. (redskywarning)

Σχόλιο: Γιατί τα ΜΜΕ κρύβουν τέτοιες ενέργειες; Μήπως τέτοιες ειδήσεις χαλάνε τη σχέδιο των γκρι κοινωνιών στα πλαίσια μια δήθεν πολυπολιτισμικότητας, που σκοπό έχει να καταργήσει την εθνική ταυτότητα και ιστορία των κρατών. Δεν υπάρχουν μόνο άμοιροι μετανάστες αλλά και εγκληματίες που κατακλύζουν τις χώρες. Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις…

Πηγή:pygmi.gr

Σχόλια