ΣΟΚ: Μαχαίρωσε την 4χρονη κόρη της μέχρι θανάτου

31-8-12


















Σε 12ετή φυλάκιση καταδικάστηκε μία νοσοκόμα στη Βρετανία, η οποία μαχαίρωσε και σκότωσε την 4χρονη κόρη της αφότου συνελήφθη για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων ασθενών...
12 χρόνια σε μια γυναίκα που σκότωσε την κόρη της, 21 χρόνια στο Νορβηγό που σκόρπισε τον τρόμο... Είναι σαφές ότι η δικαιοσύνη έχει χάσει το δρόμο της!


Η 35χρονη Dawn Makin, που είναι σήμερα καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα τραύματα που προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της καθώς επιχειρούσε να θέσει τέλος στη ζωή της, βρισκόταν σε ένα «σπιράλ απελπισίας» που την οδήγησε στο φόνο, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.
Η γυναίκα έχασε τη δουλειά της όταν αποκαλύφθηκε ο ρόλος της στη διοχέτευση απόρρητων πληροφοριών ασθενών στο σύντροφό της, που εργαζόταν για μία εταιρεία αντιμετώπισης τραυμάτων.
Επτά μήνες αργότερα σήκωσε το χέρι της και στέρησε τη ζωή της 4χρονης Chloe Burke πριν κόψει τις φλέβες της και πιει αντιψυκτικό υγρό, στις 14 Φεβρουαρίου πέρσι.
Το κοριτσάκι είχε βρεθεί νεκρό στο κρεβάτι της 35χρονης, φορώντας τις πιτζάμες του και με λούτρινα ζωάκια να τη συντροφεύουν, ενώ η μητέρα της κειτόταν αναίσθητη δίπλα του.
Η Chloe είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό και το στήθος της και οι εξετάσεις έδειξαν πως πιθανώς να παρέμενε ζωντανή για αρκετές ώρες μετά την επίθεση. Οι μαχαιριές στα χέρια της έδειχναν πως είχε προσπαθήσει να προστατευτεί από τη μήνη της μητέρας της.
Ο δικαστής είπε πως η Makin έπασχε από κατάθλιψη την εποχή του φονικού. Εκείνη έκλαιγε καθώς άκουγε την ετυμηγορία. «Τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης είναι σοκαριστικά. Θύμα ήταν ένα 4χρονο παιδί, που σε εμπιστευόταν. Υπέφερε σωματικά και συναισθηματικά. Τα τραύματα που προκάλεσες στον εαυτό σου είναι μόνιμα και η γνώση πως σκότωσε το ίδιο σου το παιδί θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή», είπε.

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια