ΘΗΒΑ:Λουκέτο στη Δ.Ο.Υ Θήβας!!!

20-08-12


















Έτοιμο είναι σχέδιο του υπουργείο οικονομικών για το κλείσιμο 117 εφοριών σε ολόκληρη την χώρα. Σύμφωνα με την «Ημερησία» από τις 287 Δημόσιες Οικονομικές υπηρεσίες θα παραμείνουν τελικά 80 σε ολόκληρη της χώρα από τις οποίες οι 30 θα είναι στην Αττική.

Οι 3000 υπάλληλοι που εργάζονται στις εφορίες που θα μπει λουκέτο θα ενταχθούν στον φορολογικό έλεγχο για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια προκειμένου οι φορολογούμενοι να πληρώνουν όλες τις συναλλαγές τους με την εφορία στις τράπεζες.

Το σχέδιο του υπουργείου οικονομικών

• Το πρώτο μεγάλο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων έρχεται την 1η Οκτωβρίου. Μπαίνει «λουκέτο» σε 50 εφορείες μεταξύ των οποίων 14 στην Αττική. Μεταξύ των οποίων κλείνουν οι ΔΟΥ σε Χολαργό – Μοσχάτο – Αργυρούπολη - Α. Λιόσια – Κορωπί – Ιλιον – Κορωπί – Πετρούπολη – Καλλιθέα και σε 4 εφορίες της Αθήνας (ΙΕ, ΙΘ, ΚΒ και ΚΓ)

• 1η Νοεμβρίου «λουκέτο» σε 49 εφορίες οι 10 στην Αττική. Κλείνουν οι εφορείες σε Βύρωνα, Γαλάτσι, Ζωγράφου Χαϊδάρι, Ν. Ηράκλειο και Ν. Φιλαδελφείας.

• 1Η Δεκεμβρίου κλείνουν 18 ΔΟΥ όπως του Αγίου Στεφάνου, του Λαυρίου, των Μεγάρων, της Θήβας, του Ξυλοκάστρου, 4 εφορίες στην Αχαΐα και 5 στην Μαγνησία

Πηγή:Permissospress

Σχόλια