ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

29-08-12





















Θήβα 29/ 8/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης των ονομάτων των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις του διδακτικού έτους 2011-2012, θα ήθελα να συγχαρώ τους φοιτητές πλέον των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των μαθητών, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι επίπονες και γεμάτες κόπο και να τους δώσουν τη δυνατότητα μέσω των σπουδών τους να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον στον αγώνα της ζωής.
Όσοι μαθητές δεν κατάφεραν να επιτύχουν στις εξετάσεις, παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκαναν όλη την προηγούμενη χρονιά, πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσπάθεια δεν σταματάει σε μία πρόσκαιρη αποτυχία αλλά συνεχίζεται μέχρι την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς των επιτυχόντων μαθητών, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπέμειναν μαζί με τα παιδιά τους κόπους, αγωνίες, στερήσεις για να γευθούν την άνοιξη του μέλλοντος των παιδιών τους.
Εύχομαι σε όλους τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές και φοιτητές να αδράξουν κάθε ημέρα της φοιτητικής τους ζωής κερδίζοντας τη γνώση αλλά και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους, ώστε να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου

Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια