Πάρκινγκ στο… σαλόνι του σπιτιού!

30-8-12



















Τους ζάπλουτους ιδιοκτήτες πανάκριβων αυτοκινήτων, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα ανεύρεσης μιας διαθέσιμης -και κυρίως ασφαλούς- θέσης παρκαρίσματος, έχει βάλει στο στόχαστρό του ένας επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων.

Ο Λένι Σουπαρμάν, γενικός διευθυντής της εταιρείας Kop Properties, ελπίζει να δελεάσει τους όλο και περισσότερους εκατομμυριούχους της νησιωτικής χώρας μέσω της κατασκευής διαμερισμάτων με θέση πάρκινγκ… στο σαλόνι!















Όσο κι αν φαντάζει παράξενο, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να παρκάρουν με άνεση τα αυτοκίνητά τους δίπλα στο καθιστικό ή στο σαλόνι τους, ακόμη και αν αυτά βρίσκονται τριάντα ορόφους πάνω από το έδαφος.


Βέβαια, για να αποκτήσει κάποιος ένα από τα αυτά τα 56 ιδιαίτερα διαμερίσματα, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο επίδοξος αγοραστής προτιμήσει ένα διαμέρισμα στο ρετιρέ, τότε τα χρήματα που θα δαπανήσει ανέρχονται στα 19 εκατ.



Υπολογίζεται ότι το 17% των νοικοκυριών στη Σιγκαπούρη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων έχει περιουσία ίση ή και μεγαλύτερη από 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ στους δρόμους της κυκλοφορούν οι περισσότερες ανά κάτοικο Μεζαράτι, Φεράρι και Λαμποργκίνι από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο!


πηγή: tanea.gr



Σχόλια