ΛΙΒΑΔΕΙΑ:Ολοκλήρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων

31-8-12












Λιβαδειά, 31-08-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση «Παλιομηλιά Ελικώνα», η οποία λειτούργησε το φετινό καλοκαίρι ύστερα από δύο χρόνια που είχε παραμείνει κλειστή.
Ο Δήμος Λεβαδέων πιστός στις δεσμεύσεις του και παρά το γεγονός της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, κατάφερε με την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων και συμπολιτών μας να προσφέρει σε περίπου 165 παιδιά του Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα, την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.
Τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, κατά τη διάρκεια των τριών κατασκηνωτικών περιόδων, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Συμμετείχαν σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, σε πεζοπορίες στο βουνό όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ελικώνα μέσα από ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας. Διασκέδασαν με εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά και από τη συμμετοχή τους σε χορευτικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.
Στόχος μας είναι να πετύχουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της κατασκήνωσης και το επόμενο καλοκαίρι και να συνεχίσουμε με ότι δυνατότητες έχουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τα οφέλη βασικών κοινωνικών δομών.

Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια