ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ:Βίντεο σοκ: Εν ψυχρώ πυροβολισμός πίτμπουλ από αστυνομικό στη Νέα Υόρκη

17-08-12














Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον σκύλο – συνοδό ενός άστεγου μόνο και μόνο γιατί ο σκύλος του γάβγισε όταν εκείνος προσπάθησε να τον πλησιάσει.
Στο video που θα δείτε, ακούγονται καθαρά οι φωνές των περαστικών που φωνάζουν πρός τον αστυνομικό “Γιατί το εκανες αυτό; Γιατί σκότωσες τον σκύλο;”

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν η αστυνομία έφτασε επί τόπου, επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον πεσμένο άντρα, αλλά το σκυλί του ανθρώπου, η Star, προσπαθούσε να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη της από το να του κάνουν κακό. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Star είχε ήδη γαβγίσει και σε έναν άλλο περαστικό, ο οποίος πλησίασε πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη της. Ό αστυνομικός πυροβόλησε το σκύλο, αφήνοντας τους και τους δυο να υποφέρουν στον δρόμο.

Η αστυνομία που είδε το video ανέφερε πως η πράξη του αστυνομικού ήταν δικαιολογημένη. «Το video», δήλωσε η αστυνομία, «δεν αφήνει αμφιβολία ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν σωστά».

Η Star βρίσκεται στην Φροντίδα Ζώων & Ελέγχου στη Νέα Υόρκη αλλα σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου δεν θα επιζήσει του τραυματισμού.

Πηγή:newsit.gr

Σχόλια