Υποβολή αιτήσεων για εκπαιδευτικό προσωπικό στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

31-8-12

















Αρχίζει τη Δευτέρα 03/09/2012 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 07/09/2012 από 08:00 έως 14:00 η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που...
θα καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για το έτος κατάρτισης 2012-2013.

Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, στα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το έτος κατάρτισης 2012-13. Τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ' αριθμ. 6619/381(ΦΕΚ 696/Β'/21-05-2010) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μαζί με την αίτηση, που είναι έντυπη και χορηγείται από τις Γραμματείες των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση www.oaed.gr, οι υποψήφιοι υποβάλουν επίσης: Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή, Αντίγραφο ή νόμιμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Βασικού Τίτλου Σπουδών, Τίτλοι Αναγνωρισμένων Μεταπτυχιακών Σπουδών, Βεβαιώσεις Διδακτικής Εμπειρίας, Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Εμπειρίας, Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή δελτίου, Βεβαίωση ή άλλο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών (ΔΟY) όπου να αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) του υποψηφίου.

Εάν ο υποψήφιος είναι πτυχιούχος αλλοδαπής οφείλει επίσης να υποβάλει απολυτήριο Ελληνικού σχολείου ή σχετική βεβαίωση γνώσης Ελληνικής γλώσσας κατά την έννοια των διατάξεων της παρ. 10 του άρθρου 14 του Ν.1566/85. Οι υποψήφιου του κλάδου ΤΕ-Μουσικής, πρέπει να καταθέτουν εκτός των άλλων δικαιολογητικών και Απολυτήριο Λυκείου.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην διεύθυνση www.oaed.gr.

Πηγή:news.pathfinder.gr



Σχόλια