Στο Ηράκλειο το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο

30-8-12

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, σύμφωνα με ψηφοφορία που διενήργησε ο διεθνής οίκος πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών Tripadvisor.






















Με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, οι εκατομμύρια χρήστες έδωσαν την προτίμηση τους και μαζί το ιδιότυπο αυτό βραβείο στο ψητοπωλείο "Πολιτεία" του Πέτρου Ανωπολιωτάκη, ο οποίος δήλωσε: "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη ποιότητα.
Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιετάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες".

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο έχει και μια πρωτοτυπία, αφού σ' αυτό εργάζονται πτυχιούχοι. Ο ιδιοκτήτης του τέλειωσε πριν αρκετά χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, ο γαμπρός του, που εκτελεί χρέη σερβιτόρου έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η ψήστης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου είναι φοιτητής πληροφορικής.


Σχόλια